Valitse sivu

JOHANNA PIRKOLA

Energiahoitaja

”Päästä irti kaikesta nähdäksesi mitä jää.”

Minusta

Olen äiti, avopuoliso, ystävä, myyntineuvottelija, yksityinen elinkeinonharjoittaja, energiahoitaja jne. Listaa voisi jatkaa pitkän matkaa, kuten varmasti monella meistä. Monta rautaa tulessa, tuttua eikö? Sitten tuli uupuminen, tuli toinen ja aina pärjäävän, jaksavan, ”kyllä minä hoidan” -ihmisen piti pysähtyä.

Ensin väsyi keho, jonka alkuun antamaa hellempää viestiä en halunnut enkä ymmärtänyt kuunnella.
Kehoni todella laittoi minut ymmärtämään, kuinka valtava yhteistyö on mielen ja kehon välillä. Uskon, että lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai jopa kokonaan kehon kroonisesta stressitilasta ja erittäin syvällä hermostossa olevasta jännityksestä, mikä on sinne kertynyt yleensä erilaisten traumaattisten elämänkokemusten ja pitkien stressijaksojen myötä.

Uupumisteni aikana etsin hurjasti tietoa, apua ja vastauksia tilanteeseeni. Tutustuin energiahoitoon, jonka jälkeen sattumalta muutamilla messuilla eteeni tuli aina Suomen Energiahoitajat. Kävin infotilaisuudessa kuuntelemassa mitä heillä on tarjota ja mietin, että tässäkö se on? Ja kyllä, energiahoitojen avulla olen saanut fyysisen kuntoni kohoamaan, kipuni laantumaan, hyvinvointini todella uusille urille. Energiahoidot ovat hoitaneet myös omia tunnelukkojani, vapauttanut minua monesta mieltä ahdistavasta ajatuksesta, auttanut jättämään taakse kipeitä asioita yms. Tätäkin listaa voisi jatkaa pitkään. Tällä hetkellä olen kouluttautumassa energiahoitajaksi ja sydämestäni haluan auttaa myös sinua, joka koet, että mitään ei ole tehtävissä. Kyllä on, anna energiahoidon auttaa!

Tervetuloa energiahoitoon! Tai miksipä emme voisi tavata vaikka luonnossa, metsässä, tehdä kaukohoitoa ym. Energiahoitoa voi tehdä missä vain. Sovitaan niistä yhdessä.

Terveisin,
Johanna / Hyvinvointi Relax
040 515 0523

Suosituksia

”Työtapaturmassa kämmenestä nivel oli todennäköisesti mennyt pois paikaltaan. Kipu ja turvotus oli kova. Seuraavana päivänä olin menossa kuvattavaksi röntgeniin. Johannan energiahoidon avulla kipu ja turvotus laski heti ensimmäisenä iltana. Seuraavana päivänä nivel meni itsekseen takaisin paikalleen, ei tarvittu kuvauksia.”

Marko

”Ahdistavat ajatukset päässäni meinasivat saada vallan ja unohtaa, miten rentoudutaan ja voidaan hyvin, mutta Johannan käyttämät energiahoitotekniikat saivat palaamaan tähän hetkeen keventyneenä ja rauhallisena.”

Katariina

Mitä hyvinnoinnillesi ja itsellesi tärkeää olet tänään tehnyt?

Johannalle viesti:

Pin It on Pinterest