Valitse sivu

Sanna Ketola

Energiahoitaja

”Rohkeutta on tehdä asioita, vaikka pelkää.”

Minusta

Löysin energiahoidot sattumalta vuonna 2018 Turun hyvinvointimessuilla. Otin esitteen ja unohdin pitkäksi aikaa. Olen aina sairastanut paljon ja lista sairauksista on vaan pidentynyt vuosien saatossa. Pitkään olen jo ymmärtänyt kaikenlaisen stressin ja erilaisten traumojen aiheuttaneen kehooni kuormituksen, mitä on ollut vaikea purkaa. Monien sattumusten summana löysin esitteen keväällä 2019 ja samaan aikaan elämäntilanteeni mahdollisti Suomen Energiahoitajien kursseille osallistumisen monen yhtäaikaisen suotuisan sattumuksen kautta. Onni oli niin sanotusti onnettomuudessa, että kursseille päädyin.

Taitaa kuulostaa kovin kummalliselta, mutta jo ensimmäisen fyysisen kehonhoidon kurssin jälkeen tuntui, että elämäni oli jakaantunut kahtia: aika ennen energiahoitoja ja niiden jälkeen. Sain jättää lääkkeet yksitellen takaisin laatikkoon sitä mukaan, kun kehon omat paranemisprosessit nytkähtivät liikkeelle. Lumipalloefekti toimikin hyvään suuntaan sillä yhden vaivan helpottuessa, alkoi toinenkin antaa periksi. Taakse jäivät niin migreenilääkkeet, moninaiset suolisto-ongelmiin tarkoitetut lääkkeet kuin astmalääkkeet. Jaksoin taas liikkua ja huoltaa mieltäni ja kehoani. Tällä tiellä olen edelleen. Kouluttauduin energiahoitajaksi, 1- tason hoitajadiplomi plakkarissa.

Teen hoitoja Turun seudulla. Nappaan matkapöytäni mukaan, jolloin myös kotihoidot asiakkaan luona onnistuvat. Tällä hetkellä teen enimmäkseen etähoitoja.

Tervetuloa! Välkommen! Welcome! Bienvenue!

Terveisin,

Sanna /SanHil hyvinvointi

045 643 8838

Suosituksia

”Auttoi mulla synnytyksen jälkeisiin lihasjumeihin ja ihanan rentouttavia oli Sannan hoidot!”

Pia S.

Sannan rauhallinen ja lämmin tapa hoitaa on jo itsessään ihanan rentouttavaa. Siihen vielä lisäksi Sannan antaman energiahoidon mieltä ja kehoa hoitavat vaikutukset, suosittelen!

Ida

Kuinka paljon hyvinvointia voit lisätä päivääsi tänään?

Sannalle viesti:

Pin It on Pinterest